Assistentes / Praktijkmanager

Hanneke Timmermans - De Jong

Ik ben vanuit huis uit opgegroeid met paarden en het was voor mij dan ook een logische keuze om de opleiding Paraveterinair te gaan volgen. In 2011 ben ik gaan werken als assistente bij Dier-N-artsen. Sinds een aantal jaar ben ik hoofdassistente en ben ik dus bijna bij alle zaken van de praktijk betrokken. Mijn werk varieert dan ook van assisteren bij operaties tot het plannen van de diensten. 

Ik ben getrouwd met Arjan en in mijn vrije tijd ga ik graag lekker wandelen met onze hond Rocco

Linda Klepper

In 2010 heb ik mijn diermanagement en paraveterinair diploma behaald. Sinds die tijd ben ik aan het werk als dierenartsassistente. Sinds maart 2013 werk ik bij Dier-N-artsen. Als assistente bij Dier-N-artsen houd ik me voornamelijk bezig met de dagelijkse planning, administratie en laboratoriumwerkzaamheden. Inmiddels ben ik volop bezig met de bacteriologische onderzoeken en ben ik uiteraard bezig om mij hierin bij te scholen.

In mijn vrije tijd ben ik voornamelijk bezig met paardrijden en korfbal. Het liefst ga ik met mijn paard de bossen in om urenlang te genieten van de natuur. Thuis heb ik gezelschap van 2 katten en een aantal tamme ratjes. Met mijn vriend ga ik graag naar concerten.

Ik ben geboren en getogen in Drunen. Heel mijn leven ben ik al omringd door paarden; ik kon eerder paardrijden dan lopen. In september 2012 ben ik als stagiaire begonnen bij Dier-N-artsen en hier blijven hangen. In juni 2015 heb ik  mijn diploma Paraveterinair behaald aan de NHB in Deurne.

Als assistente bij Dier-N-artsen houd ik me vooral bezig met het praktijkwerk zoals embryotransplantaties, het maken van röntgenfoto's en neem ik de boekhouding voor mijn rekening.

Naast mijn werkzaamheden bij Dier-N-artsen studeer ik 1 dag in de week Bedrijfskunde MER aan de Avans Hogeschool in Breda.

In mijn vrije tijd ga ik graag paardrijden, hardlopen en gezellig samen zijn met vrienden.

 

 

Mieke van der Beele

Ik ben geboren in Sevenum, in Limburg. Inmiddels woon ik alweer 8 jaar in Dongen, samen met mijn vriend, 2 zoontjes, hond en 2 katten.

Per 1 september 2016 werk ik bij Dier-N-Artsen. Ik houd me hier voornamelijk bezig met de administratie, de planning en ik neem een stukje PR voor mijn rekening nemen.

In mijn vrije tijd ga ik graag paardrijden en hardlopen in de natuur, iets leuks doen met mijn gezin en teken of lees ik graag.

Suzanne Ippel-Roozen

Na 16 jaar in een gezelschapsdieren praktijk gewerkt te hebben, heb ik sinds oktober 2018 de overstapt gemaakt naar Dier-N-Artsen. Ik ga me vooral bezig houden met de administratie en praktijkwerk. Al vanaf jongs af aan ben ik al druk bezig met dieren waaronder ook paarden.

Ik woon samen met mijn man en onze dochter en zoon, een hond, een kat, 2 konijnen, 5 kippen en een hamster in Werkendam. In mijn vrije tijd ga ik graag leuke dingen doen met mijn gezin, lezen, varen met onze boot en creatief bezig zijn.

Linda Rijnen

 

Ik ben geboren in Tilburg en woon sinds 2012 samen met mijn vriend en dochter in Udenhout.

 

In 2011 heb ik mijn diploma Paraveterinair / Biotechnicus behaald.

 Sinds 1 april 2019 ben ik werkzaam als Paraveterinair bij Dier-N-Artsen. Als assistente bij Dier-N-artsen houd ik me voornamelijk bezig met de administratie, planning en embryotransplantaties.

 

 In mijn vrije tijd ga ik graag paardrijden, iets leuks doen met mijn gezin en gezellig samen zijn met vrienden.

 

 

Drs. Jan Pons

Ik ben zelf 10 jaar praktiserend dierenarts geweest en daarna adviseur bij de AUV (dierenartsen coöperatie). Na een aantal jaar ben ik mijn eigen adviesbureau gestart en sinds 2006 verbonden aan Dier-N-artsen.

Ik zie graag kansen en wil deze dan ook zo goed mogelijk invullen. Ik probeer door mijn enthousiasme het team te prikkelen om uitdagingen vast te pakken en daardoor diergeneeskunde van hoge kwaliteit te leveren